Zaterdagochtend programma

Programma kookworkshops in 2014

In een ongedwongen sfeer maak je in de kookstudio bij het Trivium in Dordrecht onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Ellis een heerlijke voedzame maaltijd. We werken met verse, plantaardige, biologische en volwaardige producten van het seizoen. Tijdens de workshops leer je een evenwichtige en verantwoorde maaltijd samen te stellen zonder vlees, suiker of zuivel. Ik leer je hoe zelf goed, gevarieerd en bewust kan koken. Je serveert dan het meest heerlijke voedsel. Zeer smaakvol, puur, cholesterolvrij en weerstand verhogend.

Trivium kookworkshop Dordrecht

In iedere workshop maken we een soep, een hoofdgerecht, een aantal bijgerechtjes en een dessert. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten.

Opgeven kan per e-mail:
nfo@kokenmetellis.nl]">{This email is obscured. Your must have javascript enabled to see it}
of per telefoon 06 441 497 98

Kookworkshops op zaterdagochtend 10.00 – 12.30 uur, daarna gezamenlijk lunchen en napraten. Kosten: € 35 per les. Plaats: Trivium aan de Noordendijk 380 te Dordrecht.

Opgave vooraf is altijd noodzakelijk, de kookworkshops gaan door bij minimaal 6 aanmeldingen. Het maximaal aantal deelnemers is 12.

 

Herfstkoken een complete kleurrijke herfstmaaltijd

In deze workshop midden in de oogsttijd, bereiden we een soep en een maaltijd met veel groente, zoals pompoen, pastinaak, aardpeer, kliswortel en schorseneer. Makkelijk om voor een paar dagen te maken en pruttelend op een vuurtje zijn ze ook verwarmend en voedend. Kom en geniet van deze heerlijke verwarmende herfstmaaltijd.

zaterdag 18 oktober 2014.
Van 10.00 – 12.30 uur
Prijs: € 35

 

Zoet zonder suiker

Zonder is gezonder! Dat geldt zeker voor geraffineerde suikers. Leer hoe het anders kan met zoete groentebereidingen en een waaier aan dessertjes.

zaterdag 8 november 2014.
Van 10.00 – 12.30 uur
Prijs: € 35

 

Party cooking 

Na uitleg van alle ingrediënten en demonstratie ga je zelf aan de slag met verschillende en gemakkelijk te maken gerechtjes, die heerlijk smaken. We maken o.a. sushi’s en nog een paar feestelijke hapjes, een voorafje, een hoofdgerecht en een heerlijke dessert. Natuurlijk wordt er, onder genot van een lekker wijn, achteraf ook geproefd.

zaterdag 6 december 2014.
Van 10.00 – 12.30 uur
Prijs: € 35

 

Klik HIER voor het programma van de maandagavond workshops.