AMASAKE CHOCOLADE BROWNIES

Ingrediënten

2 koppen gebuild tarwemeel
1 kop tarwebloem
1/2 tl zeezout
1 el wijnsteenbakpoeder (1/2 zakje)
1/2 kop cacaopoeder
1/2 kop granenkoffiepoeder
1/4 tl vanillepoeder
1 1/2 tl appelcider azijn
1/2 kop ontgeurde zonnebloemolie of maiskiem olie
1 kop rijststroop
2 1/2 kop amasake (1 grote pot)
1 1/2 kop geroosterde walnoten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de droge ingrediënten in een kom.
Meng de natte ingrediënten in een andere kom en roer dan door de droge ingredienten erdoor.
Meng de geroosterde noten in het mengsel en spreid het uit in een geoliede
en bebloemde (of met bakpapier bedekte) bakpan van ongeveer 20 x 30 cm,
zodat het niet dikker dan 4 cm is.
Bak 30 tot 40 minuten op 180°C.