Kookworkshops

Het hele jaar door organiseer ik kookworkshops.

In een ongedwongen sfeer maak je onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Ellis een heerlijke voedzame maaltijd. We werken met verse, plantaardige, biologische en volwaardige producten van het seizoen. Tijdens de workshops leer je een evenwichtige en verantwoorde maaltijd samen te stellen zonder vlees, suiker of zuivel. Ik leer je hoe je zelf goed, gevarieerd en bewust kan koken. Je serveert dan het meest heerlijke voedsel. Zeer smaakvol, puur, cholesterolvrij en weerstand verhogend.

Op donderdag 16 januari 2020 is er

de kookworkshop

‘DE VEGETARISCHE KEUKEN’ 

op de locatie ‘VU PAPENDRECHT’

Wil jij ervaren hoe je zelf op een simpele manier lekker en gezond kan koken? Ga dan naar de site van de VU Papendrecht http://www.vupapendrecht.nl

Plaats: Volksuniversiteit Papendrecht, Vondellaan 158, 3351 HG Papendrecht

Prijs: € 35 per kookworkshop, plus € 12,50 materiaalkosten te betalen tijdens de les.

Tijd: Donderdag 16 januari 2020 van 18:30 tot 21:30 uur

Graag meenemen: een schort en een theedoek en evt. een afsluitbaar bakje om restjes (als die er zijn) mee naar huis te nemen. Graag € 12,50 contant meenemen voor de ingrediënten.

Opgave vooraf is altijd noodzakelijk, de kookworkshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Het maximaal aantal deelnemers is 12.

In deze workshops zal Ellis haar geheimen verklappen en jullie de kunst leren om een aantal overheerlijke recepten op tafel te toveren. Vind jij het interessant om je te verdiepen in wat natuurvoeding inhoudt… deze kennismaking met een andere manier van koken is een ‘eye-opener’. Je leert met plantaardige ingrediënten lekkere, simpele bereidingen maken.

Verder maak je kennis met de achtergronden van de natuurvoedingskeuken en veel nieuwe producten zoals quinoa, gerstmoutstroop, miso, tempeh, seitan, zeewieren, umeboshi en vele andere. Laat je verrassen door gerechten zonder zuivel en suiker.

Iedere workshop maken we soep, een hoofdgerecht met groentebereidingen en vleesvervangers, een aantal bijgerechten en een dessert, die we aan het einde van de avond gezellig samen aan tafel proeven.

Trivium kookworkshop Dordrecht